NLT- Lidköpingsalliansens bästa vän

NLT, Sveriges största varannandagstidning och enda, som det i folkmun ironiskt uttalas emellanåt, är tydligen väldigt förbittrade över att alliansen fortfarande är i opposition i kommunen. De bedriver ett systematiskt arbete för att påverka befolkningen mot den sittande majoriteten. Nu är det den planerade biblioteksflytten. Man presenterar ett antal personer som uttalat sig mot flytten och förespråkare finns knappast överhuvudtaget.
Betvivlar inte alls att presenterade personer tycker så som står men vem är det som valt ut vilka som skall få vara med i tidningen? Jo det är ju naturligtvis NLT själva.
Efter att ha skickat in en del insändare för att svara upp mot "alliansreklam" som publicerats i NLT kan jag lätt konstatera att jag fått NOLL insändare publicerade. Antagligen gör man samma urval i de drev man nu publicerar och det ger säkert trovärdighet hos alla som inte försökt få allianskritiska insändare publicerade.
Det är tur att det kommit nya medier att få debattera i. Troligen gräver de dagstidningar som kraftigt vinklar artiklar efter sin egen politiska uppfattning sakta men säkert sin egen grav vilket också blivit föremål för debatt angående i riket betydligt större och inflytelserika dagstidningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0