Belysningshysteri

I måndags fick Bertil Arvidsson stora rubriker på Lidköpingsnytt för att han "fronderade" och röstade med de borgerliga ang. belysningen på isstadion som Lidköpingsnytt uttryckte det. KD´s Ingemar Sixtensson gick till och med ut och förklarade hur det verkligen låg till och att det enda beslut som togs var att den gamla sönderrostade belysningen skulle tas ner medans isytan fanns kvar eftersom det underlättade arbetet då man kan köra på isen. Annars hade man på något sätt varit tvungna att täcka ytan med något för att inte köra sönder rören.
Beslut om ny belysning skall däremot tas i samband med evanemangshallens vara eller inte vara.
"Belles" röst var avgörande stod det också, man kan ju undra hur man vet vems röst som är avgörande av ett visst antal. Snarare är det nog så att Lidköpingsnytt ville ha den vinklingen, tyvärr.
Det är inte så lätt att göra rätt om man bedöms med skygglappar. Vill man inte se så gör man nog inte det oavsett vilka fakta som läggs på bordet.
Ett väldigt ståhej för att V tyckte likadant som borgarna i en petitessfråga, hur många ggr har inte S och borgarna röstat lika? Eller MP?
Pengarna till ändamålet har ju också funnits avsatta sedan flera år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0