Debatt.

Det är verkligen kul att Janne Josefsson tog över debatt. Lite stelt i de första programmen men sista avsnittet var verkligen en höjdare.
Direktörslönerna var ett av ämnena och naturligtvis så fanns det åsikter åt båda håll och även några mittemellan. Oavsett vad man tycker så finns det alltid de som tycker annorlunda, men vi som bor i Sverige och är vana vid att folk skall ha det något så när bra oavsett vad man har för position i samhället ser ju att det håller på och barka käpprakt åt he......
Behöver vi verkligen ha mer än att ha det bra? Svaret  finner nog var och en hos sig själv. En del är nöjda med att familjen och barnen har mat på bordet och tak över huvudet och att barnen kan hålla på med sina fritidssysselsättningar medans andra aldrig är nöjda. De vill bara samla på hög för framtida generationers behov istället för att nöja sig med sina egna behov. Tycker de kanske att bara för att de var så duktiga i sitt liv så behöver deras framtida generationer inte ta något ansvar för sina liv? Annars brukar ju dessa personer tala sig varma för personligt ansvar.
Hursomhelst så är ju Sverige ändå en ekonomi som vi alla skall dela på och leva av (inte vi och dem), och tar då ett litet fåtal till sig utöver det vanliga så drabbas ju naturligtvis någon annan negativt istället.
Så glöm inte solidariteten, det är det som gör skillnaden om vi skall leva i ett bra eller dåligt Sverige.

image148

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0