Det håller inte Nuder.

Efter att ha sett Per Nuder kommentera sina "memoarer" måste jag säga att han förvånade å det grövsta. Reportern konstaterade att Nuder under sin riksdagstid, efter att ha blivit "sidsteppad" inte hade gjort någonting i arbetsväg. Inga motioner, debatter eller nånting annat heller, trots att han har lön därifrån.
- Har du skrivit din bok på arbetstid och på skattebetalarnas bekostnad, frågade reportern och Nuder svarar då: -boken handlar ju om politik annars hade jag ju inte varit här nu.
Jaha men om skattebetalarna avlönat Nuder för att skriva en bok är det då skattebetalarna som får vinsten (om det blir ngn)? Hade gärna velat höra svaret på den frågan från Nuder själv.
Häromveckan stod det ganska mycket om en kvinna som fick sparken för att hon bloggat på arbetstid. Och även om hon varit oförståndig nog att omnämna chefen på ett ofördelaktigt sätt så var det inte så att hon bloggade hela arbetsdagarna. 
Ja vissa saker är det nog inte meningen att man skall förstå, det kanske är lugnast så. Men att vi väljer folk i förtroende för att återspegla historien är väl ändå inte riktigt avsikten med våra demokratiska val.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0