Holger (kd) "visionären!

Holger Gustavsson (kd) slår ett slag för fisketurismen runt Vänern och då även Spiken där han nu är bosatt. Debattartikeln innehåller faktiskt många bra saker men knappast något nytt. Det nya är väl i så fall att just Holger har flyttat dit nu då.
När han var bosatt i Götene så skulle han se till att det satsades på E20 och han slog sig för bröstet ang. vårdnadsbidraget som kom till TACK VARE kd.
Hur blev det då? Ja av satsningen på E20 bidde det ingenting 2ggr (varför förstår man ju lätt om man såg uppdrag granskning i kväll som handlade om förbifart Stockholm). Ja lilla kd mot det moderata Stockholms etablissemanget kunde väl bara sluta på ett sätt.
Ja men vårdnadsbidraget då? Borgerliga Götene kunde väl knappast annat än att införa detta i Holgers egen kommun. Jo se det kunde man, man hade inga pengar till alla de (15) som kunde tänkas utnyttja detsamma, och Holger han flyttade ju till Spiken. Kanske det gjorde det lättare för Götenes beslut.
Och nu är det som sagt stora visioner för fisket i och runt Vänern som gäller för Holger. Men nu får jag faktiskt hålla med om att det är bra visioner men det återstår att se vad det blir, eller om Holger får stå där med svansen mellan benen en gång till. Vågar man sig på en gissning? Ja då gissar jag på att .........................................


Kommentarer
Postat av: Daniel Nilsson

Trevlig blogg!

2008-10-22 @ 23:24:15
URL: http://skp.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0