Oljepriset!

Hörde på nyheterna ikväll att oljepriset halverats sedan Juli mån. och nu är nere på 70 dollar. Konstigt att inte detta prisras fått någon som helst effekt på bensinpriset. De "korvören" bensinpriset gått ner motsvarar långtifrån verkligheten.
Kan det möjligen vara så att herr Borg numer är beroende av bensinskattepengarna?????????
Avdragen i deklarationen har också försämrats vad det gäller resor till och från jobbet, i år är det 9000:- att komma upp till innan man får börja dra av, förra året var det 8000:-. Så här håller det på. Istället för att göra något radikalt så används bilismen som en mjölkko med miljön som samvete.
Läste förresten en ganska bra kommentar ang. miljöpartiet. De bedriver inte miljöpolitik, de bedriver moralpolitik. Detta med de globala utsläppen som referens till de svenska. Ja jag är ju inte i någon majoritet ang. dessa åsikter precis men man har väl en fåfäng förhoppning inombords att kunna påverka något i opinonen och då gäller det ju att försöka få stenen att överhuvudtaget börja rulla så att fler och fler kommer dithän. Det jag tycker allra sämst om med denna s.k. miljöpolitik när det gäller bensinpriserna är de fullständigt horribla fördelningspolitiska effekter det åstadkommer. Jag tror inte gemene man orkar bry sig om man fördelat andra bördor så att det i slutändan går på ett ut. Man ser vad det kostar att tanka och där finns ingen valfrihet.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0