S-rörelsen börjar mullra lite nu.

Kritiken mot Mona Sahlins utspel tillsammans med mp har börjat göra sig hörd. Nu gäller det nog att hon börjar "tänka efter före" om hon skall landa snyggt med denna skuta. Att visa enbart handlingskraft räcker inte så långt om man samtidigt glömmer bort allt vad omdöme heter. Det gäller att båda är med, eller skall man säga alla skall med? Detta gällde tydligen inte V i Monas fall och kanske kan det t.o.m. leda till hennes fall om hon inte klarar upp den här historien på ett förtroendeingivande sätt. Ännu har hon en bit kvar till G.P.s "pondus" som ju för övrigt var den som väljarna tydligen tröttnat på, så varför inte bara försöka vara sig själv och utveckla ett eget ledarskap.
En annan dålig sak med detta utspel var timingen. Hade det inte varit bättre att hålla focus på krisen och alliansens totala fiasko med sin s.k. arbetslinje? Här hade man ju också kunnat göra en ordentlig insats för samhället om man kunde presenterat väl genomarbetade förslag på åtgärder att sätta in för att hjälpa alla som nu drabbas.
Hon har nog en del att lära trots allt Mona och vi får sannerligen hoppas att det inte blir någon prestigefråga av det hela utan att man tar den tid som behövs för att resonera sig fram till något konkret inom den SAMLADE oppositionen.
Enade vi stå söndrade vi falla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0