Att göra en höna av en fjäder.

Detta klassiska uttryck får man nog säga gäller i den debatt angående konstgräsplanen som dragit igång i medierna. Ingen uppvärmning av konstgräset basunerar borgarpressen ut och folk går i gång på 110% med en gång. Fick själv frågan på jobbet i går (tisd) om hur man kunde göra så och svarade att det antagligen var en tidningsanka. Troligtvis är det ett förslag som diskuterats och som ngn borgare då delgett ortens borgerliga tidning och vips är denna diskussion om förslag en verklighet.
Tittade in på kommunalrådet Hedvalls blogg idag och han redogör klart och tydligt för vad som gäller. Men borgarna fick ändå sin höna i pressen.

Och i riket har alliansen nu kapitulerat från sin tidigare arbetsmarknadspolitik. Nu genomför man vad man tidigare föraktat och förkastat fast i otillräcklig omfattning naturligtvis. Man är väl mån om att ha lite prestige kvar och kunna behålla något av självförtroendet man eldat upp varandra till inom den "innersta kretsen". Synd om alla som är och kommer att bli arbetslösa att alliansen är så totalt oförmögna att ta till sig kunskap från de som verkligen besitter den. T.o.m Konjunkturinstitutets representant i Aktuelltstudion såg resignerad ut.

Uppdrag Granskning
har startat för en ny intressant och avslöjande säsong. Det är ett av mina absoluta favoritprogram och de visar verkligen vilka brister fel och orättvisor som finns i samhället. Ingen går säker för deras granskning, varken privatpersoner, politiker eller myndighetspersoner. Och de som avslöjas försöker alltid "mörka" sina egna tillkortakommanden. Så det är verkligen ett program som främjar demokratin och allas lika värde. Det som sätter pricken över i:et tycker jag är att de gör ordentliga uppföljningar av vad som sedan skett. Ingen ytlighet där inte. Det får nog bli min "kvällslitteratur" denna kväll, dagens avsnitt på Eee Pc´n i sängen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0