En tävlingsdag kvar.

Det var definitivt ett lyckat (och det enda rätta) drag av tävlingsledningen på LRK att flytta in hopptävlingen efter fredagens regnande. Det var inga dåliga skurar (skyfall) som kom även i dag. Mycket arbete är det men också mycket nöje att få se alla dessa ryttare med hästar som kämpar om segern. Nu återstår en dag av denna tre-dagars nationella hopptävling. Bara att hoppas på en lika bra morgondag.
Sofia Ivehag från Håkantorp, en av de absolut bästa ryttarna red sig till en finfin fjärdeplats i dagens högsta klass och med den i särklass snabbaste omhoppningstiden.


Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Trots alla struligheter kring mitt engagemang i klubben som pressansvarig så är det riktigt inspirerande att konstatera att tävlingarna flyter på. Synd bara att det inte är riktigt samma tryck på den medial fronten, kanske jag ändå hade en liten PR-funktion. Eftersom jag hade (har) ett antal idéer om hur vi i fortsättningen skulle marknadsföra klubben och våra tävlingar känns det lite frustrerande att stå vid sidan och ha idéerna liggande i fickan. Men allt har sin tid, bara att köra på.



Hoppas på fortsatta fina ritter och fina arrangemang

Ronny

2009-08-29 @ 23:46:54
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0