Helt obegripligt av sossarna! Lämna ungarna "IPRED"!

Nu har riksdagen röstat igenom den förb..... IPRED-lagen. Hur sossarna kan ha mage att rösta för detta lagförslag är obegripligt. Ropen skalla bredband åt alla, men bara om staten och nu även upphovsrättsinnehavare kan avlyssna och kontrollera användarna. Skandal, skandal en sosse skandal! Att ett parti som säger sig representera arbetarsidan så totalt kan ställa sig på "överhetens" pidestaler och håna folket är inget annat än ett stort svek. Antagligen hoppas man att detta skitförslag skall dränkas i den idiotiska hysterin ang. förlovningen mellan nåt halvkänt fruntimmer och en "brat" från mellansverige. Försent skola syndaren vakna!
-"men om dom däruppe i det blå, inte längre vill förstå eller ..............o.s.v.


Från regeringshåll menar man att denna lag ska införas för att det är fråga om ett direktiv från EU, vilket är dikt och förbannad lögn, då EG-domstolen upphävt direktivet och omforumlerat det som en rekommendation.
Nya M, det lyssnande partiet! Just det, dikt och förbannad lögn! Avlyssnande möjligtvis.


Ipred-lagen


Utgår från ett EU-direktiv från 2004, som egentligen skulle varit genomfört 29 april 2006.

Lagen ger från 1 april upphovsrättsägare rätt att bland annat:

  • samla uppgifter om aktivitet på ip-adresser, utan särskilt tillstånd från Datainspektionen.
  • i domstol begära identitetsuppgifter om innehavare av ip-adresser, för att kräva skadestånd.
  • därefter samla bevis under 1 månad utan att den misstänkte informeras.
  • under den månaden i domstol begära intrångsundersökning, där kronofogden kommer hem och kopierar innehållet i en enskilds dator.

Lagens tillämpning ska löpande granskas av regeringen.

Tur att fildelningsverktyget One Swarm släppts nu då så att ungarna kan fortsätta sin teknikutveckling utan att bakåtsträvande mossiga bänknötare i riksdagen kan sätta käppar i hjulet för dem.



Alternativet!

Kommentarer
Postat av: PIRATPARTIST

Märkligt att de inom riksdagen mest kritiska valde att ej rösta alls? Iofs hade det ej gjort någon skillnad,men vilka förebilder är det?? Vi lämnar fältet i protest? S röstade nej ,MP inga röster alls,V inga röster alls. De valde att strunta i alltihop.. Varit en V anhängare förut, men nu får de fan va nog.. PIRATPARTIET i EU.. Ut med reinfeldt in med Engström

2009-02-27 @ 10:52:11
Postat av: Oven

Kan hålla med dig där. Det gäller att markera och visa att man tycker frågan är viktig, men detta kan man ta upp inom partiet för att försöka bilda opinion för sin åsikt. Att lämna för ett annat parti hjälper knappast. Det förekommer alltid olika åsikter inom organisationer och ibland får man böja sig för majoriteten även om det inte är så roligt. Men det är demokrati!

2009-02-27 @ 18:25:56
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0