Ska man känna sig ärad?

Debattören och den s.k. oberoende liberalen Jörgen Larsson ägnar mig en hel debattartikel i ett ärende som avgjordes för flera år sedan då Framnäs IP utrustades med allvädersbanor (äntligen). Inte utan att man känner sig lite smickrad :-)
Och alltihop p.g.a. en kommentar jag gav i en mer allmän debattråd.
Det kanske är något utmärkande för liberaler att de aldrig kan acceptera en avgjord fråga om resultatet blivit ett annat än det de önskat sig. Påminner en del om inställningen till folkomröstningen angående Euron.
Men om man skall hålla sig till Framnäs IP nu så var det ett ganska stort pådrag från borgarsidan, (med en känd redare som pådrivare) för att komma över marken där idrottsplatsen är belägen. Av detta blev dock inget och sålunda rustades banorna upp till modern standard för ett antal miljoner kronor. Varför man nu skulle riva hela rasket och göra om samma investering på en annan plats för att bereda väg för ytterligare handel (med tillhörande trafikproblem) verkar tämligen korkat tycker jag och särskilt när det redan finns beslut för utökad handel i andra ändan av stan. Och hur skulle borgarna få ihop det med alla sina besparingsförslag, som tack och lov inte kommer att bli verklighet?
Ja det var en något underlig debattartikel angående en fråga som borde vara tämligen död, åtminstone tills banorna är utslitna och läktare och övrigt återigen står i stort behov av upprustning. Kan det vara så att om borgarna kommer till makten så blir det ett minimum av underhåll på anläggningen för att påskynda denna process? Nej så gemena och utstuderade kan väl inte ens borgarna vara, eller?


Framnäs IP, en idottsoas i Lidköping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0