Alla är horor,

det är bara en fråga om priset.
Detta drastiska uttryck brukar en av mina arbetskamrater hävda emellanåt, om än med lite ironi i rösten. Efter att ha sett gårdagens avsnitt av Uppdrag Granskning och hur folk som Anders Milton med flera ljuger och har minnesluckor så undrar jag om det trots allt inte ligger lite i detta uttryck. Milton går från det ena fina uppdraget till det andra trots att han burit sig åt som ett stort svin mot hela svenska folket. Det gäller att klia rätt ryggar så ramlar pengarna in på kontot. Efterträdaren i Läkarförbundet verkar också vara handplockad till uppdraget för trots att det står i stadgarna att det är vården som skall komma i första hand så fortsätter de lobba för att inte utöka läkarutbildningen utan att det fortsatt skall finas en läkarbrist för att hålla lönenivåerna uppe på för samhället oskäliga nivåer.
Jag har tidigare skrivit om detta horribla förhållande som råder med läkarbristen och ställt frågor till partiets utbildningsansvariga. Nu kommer det att bli en motion till nästa partistämma så får jag hoppas att medlemmarna säger ifrån och sätter ner foten för att vi skall driva en linje som får slut på detta för folket vansinniga elände. Medan de korkar upp champange på Läkarförbundet så dör folk i onödan ute i stugorna.


En som omedelbart borde ställas till arbetsmarknadens förfogande.

Kommentarer
Postat av: Ronny

Såg programmet och skrev ner några stolpar för att precis som du lägga ut det på bloggen. Det är dessa bluffmakare som vi anförtror oss åt då vi behöver läkarvård, rufflare som skrattar åt oss då vi tvingas betala deras oskäliga löner beroende på den skapade läkarbristen. Bågenholm berättade med indignation i rösten att det minsann på 90-talet gick 200 av totalt ca 40 000 läkare utan arbete, alltså runt 0,5%. Resten av akademikerna låg på 4-5% under samma tid, det är en jäkla skillnad på läkare och andra.

2009-09-03 @ 17:14:45
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0