Inte haj-år!

Nej det är ju val-år. Trots detta så ser man de politiska hajarna en efter en komma fram ur sina gömmor och skriva debattinlägg en månad före valet. Vart har de varit de övriga 47 månaderna som gått sedan förra riksdagsvalet? Antagligen är det så vi människor fungerar, iallafall majoriteten och dem tillhör vi ju inte ännu inom Vänsterpartiet. Det känns faktiskt som om Alliansen är på upphällningen. De har ingen som helst politik att presentera som ett samlat alternativ och i brist på detta så går de ut enskilt och lovar guld och gröna skogar var för sig. Det är ju naturligtvis ett led i deras strategi för efter valet kan de ju skylla allt på att det inte gick att genomföra just nu och att de var i minoritet inom Alliansen. Känns som om folk verkligen insett deras bedrägliga marknadsföring nu och skule olyckan trots allt vara framme och att de får sitta en mandatperiod till så lär det garanerat bli deras sista för överskådlig tid framöver. Vem inbillar sig att det håller i åtta år att kalla sig NYA? Dessutom utan politisk agenda och verklig vilja.


Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Men du, det är ju värre med t ex Mp första namn i Lidköping som massproducerar insändare men aldrig tar debatten! Det är värre än de som håller tyst! Eller hur ser du på det??

2010-08-14 @ 11:26:42
Postat av: Oven

Det är ju ungefär som med Holger Gustavsson o Winbäck o co också då Jörgen. Göran L. har nog trots allt fler kommentarer än dessa herrar. Men han får svara för sitt. Personligen så föredrar jag kvalité framför kvantité.

2010-08-14 @ 15:40:29
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0