Valrörelsen börjar trampa igång så smått.

Men lokalt är det mest politiskt käbbel om struntsaker. Antagligen för att allt fungerar i stort sett tillfredställande och att Allianspartierna inte kan enas i någon enda fråga.
Att många av Alliansanhängarna i riket annars är närmast desperata syns klart och tydligt i olika kommentarsforum. Med en dåres envishet försvaras den cyniska Allianspolitiken med näbbar och klor. Att det är de sjukas, arbetslösas barn förutom pensionärerna som får betala kalaset som finanskapitalisterna orsakat landet nämns inte en gång. Lögnen är istället att det skall löna sig att arbeta! Rent och skärt skitsnack alltihop.
Beträffande kriser och dylikt så finns det en krontokig Alliansfanatiker i ett fora som alltid hävdar Alliansens oskuld vad det gäller elände och alltid skyller det på S och V. Tycker ändå att det blir smått ironiskt att allt elände som hänt historiskt är sossarnas fel. Allianspartierna har alltså aldrig misslyckats med något men ändå har de aldrig lyckats med något heller. Det har alltid blivit kaos efter borgerlga regeringar. Kan det enbart vara en slump?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0