Bert vet bäst!

Och alla andra är okunniga nollor som inte vet vad de pratar om. Har ni hört det förut? Fame World och allt annat som Bert har "saliggjort" lokala småföretagare med. Vilka har fått notorna efteråt?
Hörde att han t.o.m. särskilt påtalade i radio om hur fel Vänsterpartiet har i denna fråga ang. Medeltidens Värld. "Enda" chansen för Götene kommun att få något tillbaka och att kunna få vinst på sikt var ju naturligtvis att Bert fick köra sitt race. Men allt Bert gör är att prata! Han lämnar inga garantier. Han tar inga affärsrisker. Om Bert kör det i kk innan kommunen fått en krona tillbaka, var står kommunen då?
Vänsterpartiet har konsekvent efterfrågat riskanalyser genom hela detta projekt. Ingen har lyssnat. Ingen lyssnar nu heller. Detta är ett oerhört stort beslut för kommuninnevånarna, och det vill KS fatta med "papperen på bordet" Är det att ta ansvar? Att kallas till ett möte och få en hel utredning omfattande MV på bordet tillsammans med att förslag till arrendeavtal där inte ens kommunens ekonomiska åtaganden är klarlagda. Vem kan fatta det för kommuninnevånarna bästa beslutet under sådana förutsättningar? Är det meningen att även fullmäktige skall få "papperen på bordet" ? Lämna gärna en kommentar om du anser dig kunna fatta de bästa besluten under dessa förutsättningar (anonyma godtages inte). Kan jag förvänta mig kommentarer från det fortfarande borgerliga KS? Eller kanske Bert t.o.m. Upp till bevis ni "kloka gubbar".



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0