Konsekvent inkonsekvens!

Naturligtvis är det Maud Olofsson (C) som är i farten igen. Under krisen var SAAB inte vatten värda för Maud och Alliansen. De skulle minsann inte "skänka" några pengar till GM och amerikanarna lät det då.
Nu ger man garantier till Volvo personvagnar för ett lån på 3,5 miljarder kronor. Varför vill man hellre skänka pengar till Kina kan man ju undra då? Samtidigt ökar krisen och kaoset inom järnvägstrafiken mer och mer för varje dag. Där sparar Alliansen istället på underhållet. Politikerbloggen.


Kommentarer
Postat av: Flex

Du kanske missade det för ett år sedan?



http://www.va.se/nyheter/2010/02/08/eu-godkanner-lanegaranti-till-s/index.xml

2010-12-28 @ 15:30:54
Postat av: Ove Nordström

Jo jag kommer ihåg att de drog ut på det så länge så att Koenigsegg fick dra sig ur affären. Men det kanske var dit de ville komma?

2010-12-28 @ 16:55:34
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Flex

Nämen ser man på. Då visste du alltså om att SAAB också fick en lånegaranti, ändå skriver du som du gör? Trovärdigt och förtroendeingivande för en kommunpolitiker, tycker du inte?



Vad gäller din övriga spekulation är jag väl ganska säker på att en köpare av ett helt bilmärke som inte har ekonomiska muskler att klara en 6 månaders förhandlingsprocess skulle få det väldigt svårt att driva hela bilfabrik som går med förlust. Men det kanske inte är relevant i dina resnoemang heller? Och att utgången av SAAB-affären förmodligen blev betydligt bättre än om Koenigsegg hade köpt är du kanske inte intresserad av att nämna i din blogg heller?



2010-12-28 @ 19:09:36
Postat av: Ove Nordström

Du jag kommer ihåg att "staten skall inte äga någon bilfabrik" när man ville ha lån och lånegarantier. Ett stort antal underleverantörer gick i kk p.g.a. "omöjliga lån" som Alliansen ställde ut. Den kritiken kommer alltså från företagen själva. Men lev du i din tunnelseende värld, det stör inte mig ett skit. Tro dock inte att du kan övertyga mig om dina floskler.

2010-12-28 @ 22:11:32
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0