Priset för att liera sig med USA?

Självmordsbombare i Stockholm! Knappt man tror att det är sant, men detta är väl priset vi får betala när Alliansen så kraftigt lierat oss med USA. Sida vid sida med krigförande nation, självklart blir även vi fiender då till USA:s fiender. Alliansen kommer garanterat att försöka skylla det inträffade på Wikileaks. Glöm inte var ni läste det först.
AFTONBLADET, SVT.


Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Oj! Götenes egen världsreporter! Samma redaktion som Morgan Pålsson?

Var får du alla slutsattser ifrån? Det måste finnas händelser som händer och som inte är politik?! Jag tror att det är så!

Lek lite med tanken att detta skulle vara en förvirrad kille som tror sig göra bra handlingar utifrån religonens grundteser. Kan det fortfarande då vara politik och framförallt alliansens fel?

Lek vidare med tanken! Om det är en instabil kuban som hävdar att Fiedel sagt att han ska spränga i Stockholm är det då din vänsterpolitik som skulle vara orsaken och skulle då SÄPO intressera sig för alla vänsterpartister?

För egen del väntar jag med djupre kommentarer till vi får mer fakta information.

Och du, du måste göra något åt din paniska alliansskräck!! Du kommer få det jobbigt i framtiden! Du vet, Fredrik sitter säkert denna och även nästa period. Och jag vore ju glad om du mår bra under tiden!!!! Behöver du samtal för att förstå att personer med alliansinställning inte är farliga får du så gärna höra av dig!! :)

2010-12-12 @ 10:26:49
Postat av: Oven

Ha,ha. Säpos intresse för Vänsterpartister genom åren är väl väl dokumenterade sedan länge Jörgen. Och att jag skulle ha alliansskräck, nej Jörgen där har du återigen fel. Men allt skit de orsakar och som finns att skriva om uppfattar du tydligen som alliansskräck. Det säger nog mer om hur illa alliansen sköter sig. Och visst kan det vara en psykiskt störd som agerat på egen hand i Sthlm. Är det därför Reinfeldt skall ha presskonferens? Är det därför clownen Bildt gick ut i media på egen hand? Se och ta till dig Jörgen hur de agerar, så stora skygglappar har du väl ändå inte?

2010-12-12 @ 11:47:56
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0