Reinfeldt fick på nöten :-)

300 miljoner skall sparas in på regeringskansliet, helt berättigat. Varför skall lilla Sverige ha Europas största och dyraste regering?
Reinfeldt gnydde om att det kunde bli folk som blev arbetslösa p.g.a. denna besparing, inget han oroade sig för när Trafikverket skapades och 1100 kastades ut i arbetslöshet. Och resultatet av detta visar väl nuvarande tågkaos på hur bra det blev.

Sen gnällde han också för att Sverigedemokraterna röstat som de Rödgröna och ville klandra de Rödgröna för det. Han sa inget om omröstningen ang. donationer till partierna och att dessa skall vara offentliga. Nej då har han SD med sig så då är han tyst. Det om något, att det är just enbart SD och Moderaterna i Riksdagen som fortsatt vill mörka dessa donationer borde få honom till eftertanke. Men icke och jag är inte förvånad. Att "knähundarna" C, FP och KD återigen lägger sig platt för storebror trots att de säger sig stå för öppenhet är heller inget som förvånar.

Reinfeldt kanske skulle ta och kommentera FRA istället. Nu visar det sig att de lyssnar av hjälporganisationer och läser deras e-post o.s.v. Men då är det Reinfeldt själv som är lakejen som lagt sig platt för imperiet i väster. Alla imperier faller dock förr eller senare, det kan man klart se i historien. Antagligen är turbulensen i världen nu USA:s början till slutet. Snart äger ju Kina hela USA och skulle de utnyttja sitt kapitala övertag snart så är nog nästa världskrig här. Den ultimata krisen som vi kan tacka kapitalismen för.

 


Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Gnäll!!

2010-12-09 @ 23:28:26
Postat av: Kerca

Sanning!!

2010-12-10 @ 08:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0