Eva-Britt "nitar korkskallen" Hökmark!

Moderaten Gunnar Hökmark skjuter sig själv i foten när han försöker vinna billiga poäng i en debattartikel riktad mot V och Eva-Britt Svensson i frågan om föräldraledigheten.
"EU-motståndaren Eva-Britt Svensson (V) har inget emot att reglera föräldraförsäkringen på EU-nivå, så länge EU reglerar föräldrarnas liv som hon vill ha det. Människors egna, fria, val har hon inte mycket till övers för", skriver han.

Men, han får sannerligen svar på tal av Eva-Britt.
"Gunnar Hökmark, Det är definitivt inte jag som har föreslagit att EU ska reglera föräldraledighet. Det är bl a ditt parti som drev frågan om ja till medlemskap och redan då fanns ett s k mammaledighetsdirektiv och det är som konsekvens av medlemskapet som nu kommissionen lagt förslag till att revidera detta direktiv.

Däremot kan jag berätta för dig – om du inte redan är medveten om det – att ledamöter från din politiska grupp i jämställdhetsutskottet inte bara vill reglera ledigheten utan också ha regler och uppmaningar om amning, nattarbetee, övertid m m.
Tack och lov så har inte majoriteten varken i din eller andra grupper accepterat dessa förslag hittills."

Mycket bra av Eva-Britt att trycka ner den uppblåste Hökmark i skorna igen, men antagligen har han väl inte lärt sig något ändå. Bara att vänta på nästa groda!

 

Varför inte tvätta den smutsiga Moderatbyken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0