Kommunistspöket, Alliansens sista hopp?

Halvfascisten Johnny Munkhammar på högerns tankesmedja Timbro visar verkligen hur frustrerade de är inom Alliansen idag. Makten MÅSTE till varje pris räddas, kosta vad det kosta vill.
Nu går denne totalt hjärntvättade ultrakapitalist ut i en debattartikel där han spyr ut sin galla över Vänsterpartiet och den kommunistiska bakgrunden. En artikel som vill försöka utmåla dagens Vänsterparti till något odemokratist Sovjetkramande totalitaristiskt påfund som inte på något sätt hör hemma i den svenska riksdagen och ännu mindre i regeringsställning.
Det är så fullständigt horribelt att läsa denna insändare av Munkhammar att man mer kommer att tänka på mobbing i lågstadiet än vad man kan förknippa den med ett inlägg i valrörelsens Sverige 2010.
Vad denne Munkhammar däremot INTE nämner är att han gärna poserar framför kamerorna tillsammans med Italiens Silvio Berlusconi, som för övrigt regerar tillsammans med fascistpartiet i Italien idag! Att Alliansen dessutom inte lyft ett finger för att slopa det protektionistiska systemet med A och B aktier på Stockholmsbörsen är heller inget Munkhammar någonsin nämnt ett enda ord om. Varför kan man fråga sig då? Jo det systemet skyddar ju de Svenska kapitalisterna från att drabbas av kaptalismen själva! Får jag någongång tllfälle så skall jag omedelbart fråga herr Munkhammar om detta. Antagligen hör han till dem som tycker att kapitalismen är bra så länge man själv slipper drabbas av den! Egoismens fula tryne personifierat! Fascismen är väl bonus för herr Munkhammar antagligen.

Sieg Munkhammar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0