Årsmöte, fotoexpedition och Villa!

I onsdags var det årsmöte hos V i Lidköping. Ett mycket, mycket positivt sådant. Alla verkade ha tagit med sig sitt allra bästa humör och valårets riktlinjer diskuterades på ett kreativt och positivt sätt. Det andades framtidstro och tillförsikt under hela mötet. Mycket kul! Det ser lovande ut!

 

Efter årsmötet så bar det av med sonen upp till Kinnekulle för en liten fotografisk expedition vid Högehallstenen. Inte helt enkelt att ta sig fram när skaren ibland gav vika så att man helt plötsligt stod med ena benet nersjunket i snön ända upp till "delningslinjen" ;-) Resultatet blev dock ganska bra som ni kan se på filmsnutten härunder.

 

Högehall In Moonlight from Jimmy Nordström on Vimeo.

 

Torsdagskvällen sen så var det dags för den femte och avgörande kvartsfinalen i bandy mot anrika Edsbyns IF. En perfekt avslutning (för oss Villafans) på en mycket fin kvartsfinalserie av båda föreningarna. Måste säga att jag är imponerad av Villas metodiska sätt att genomföra matchen även om de (enl. mig) kan höja sig ytterligare ett snäpp i det offensiva spelet genom att utnyttja de öppna ytorna på kanten som blir när motståndarförsvaret flyttar med i sidled. Ett eller två snabba pass bara. Där har Villa många enkla mål att hämta hem. Annars var det mycket roligt att se den unge Christoffer Norin spela som om han redan var en A-landslagsman. Ett riktigt utropstecken!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0