M åsidosätter demokratin!

Sofia Arkelsten (M) har åkt på bjudresor som bl.a. Shell betalt. Detta gjorde hon som miljöpolitisk talesman för Moderaterna, men tydligen förstår de inte själva hur fel detta är. Nej då litar de på individens omdöme påstår de. Att olika individer har olika omdöme och att vi därför har regler som skall tillämpas för att medborgarna aldrig ens skall behöva få någon anledning till misstanke om oegentligheter, det vill de tydligen inte ens fatta.
Det är lite av Moderaternas ständiga dilemma. De klarar inte att respektera de demokratiska självklara rättigheterna eftersom de tycker att de trampas på tårna när det inkräktar på deras äganderätt. Något som detta med partibidragsgivarna också visar. För Moderaterna vill inte redovisa för medborgarna om Shell så "köpt" hela partiet i syfte att föra bensinbolagspolitik. Nej då hänvisar de istället till var och ens rätt till valhemligheten. Är denna rätt verkligen viktigare än demokratin? Självklart inte för alla rättsmedvetna individer, men därtill hör tydligen inte Moderaterna. Så denna Sofia Arkelsten kan närmast betraktas som en storm i ett vattenglas jämfört med Moderaternas hållning som parti!



Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Det är faktiskt skönt att det finns moderater! Då har ju du fullt upp med att häckla dessa!



Jag håller med dig! Varför blir det så här? Det stänker på varenda politiker i landet! Till och med på en vänsterpartistisk ersättare i Götene kommunfullmäktige!!



Och det är ju långt i från sanningen att alla politiker bluffar!



Du har säkert läst min insändare på Lidköpingsnytt?



Vi tycker lika, igen! Du är ju nu nästan liberal!! Välkommen!!

2010-10-29 @ 06:56:51
Postat av: Oven

Med den skillnadenJörgen att du indirekt stödjer dessa mörkermän.

2010-10-29 @ 10:02:56
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0