FP fortsätter propagera för odemokratiskt EU!

Birgitta Olsson och FP fortsätter alltså att försöka få in Sverige i EMU-samarbetet (Euron) bakvägen trots att svenska folket sagt nej till att överföra makten över vår ekonomi till EU. Man kan ju fråga sig varför? Är det någon slags liberal fanatism som gör att de inte ser verkligheten? Hela "räddningsaktionen" som EU länderna nu kommit fram till handlar ju inte om något annat än att rädda ett antal europeiska storbanker från kollaps trots att det är dessa banker som orsakat lånehysterin i Grekland, Italien och Spanien och dessutom tjänat och med räddningspaketen kommer att tjäna offantligt mycket mer pengar. De som får betala är folken i dessa länder.
Likt bästa krigsmaskineri så sprids desinformation om att Grekerna går i pension vid 45 års ålder och annat dravel utan att media verkar ens göra de enklaste källkontroller. Antagligen säljer man inga lösnummer på sanningen och då är det enklare att inte kontrollera sanningshalten trots att det är "common knowledge".
Folkpartiet har inga konkreta argument för sitt tyckande att Sverige måste vara med annat än att de just tycker det inom FP. Vi riskerar att bli ett B-lag som inte kan påverka påstår man ogrundat. Fråga då A-lagsmedlemmen Grekland vilket inflytande de har för att de är med? Eller Italien eller Spanien. Rent bullshit från FP i vanlig ordning!
Läs för övrigt vad Peter Ravet på SVT skriver om Euro.krisen här.

Samma visa är det med den helt igenom idiotiska IPRED-lagen. Den vill FP skärpa så att multinationella (läs amerikanska) bolag skall få skicka utpressningsbrev till presumtiva fildelare. Något beviskrav på att fildelaren skulle ha sålt det fildelade materialet bryr man sig inte om, det är "ingen rök utan eld" principen som FP vill stifta lagar med. Också i denna fråga är man helt utan sakliga faktaunderlag utan bygger helt och hållet på de multinationella bolagens rena fantasisiffror. Man undrar ju vad det är för ett dårhus som samlat sig i det partiet? Återigen rent bullshit från FP.

En skitpratande folkpartist?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0