God fortsättning och annandagsbandy!

Politiken gav sig inte ens över julen. Göran Hägglund har fått dra öronen åt sig med sin akutgaranti att alla skall ha en påbörjad behandling inom 4 timmar. Inget han nu kan lova kommer att garanteras under denna mandatperiod. Häftig kritik har förslaget också fått från vården som inte vill ta resurser från något annat område till denna KD satsning. Pengar skickar ju naturligtvis inte alliansen med.
Tågen står också stilla denna vinter, men inte pga av snö. Storm var det i natt och tidigare under julhelgen var det personalbrist på Kinnekullebanan. Så blir det med privatiseringarna som regeringen genomfört utan att först se till att upphandlingskunskaperna fanns i de lokala organisationerna ute i landet. Oansvarigt som vanligt av denna allians! De leder verkligen Sverige rakt in i fördärvet. Ta beslut men skyll på någon annan om beslutet leder till oönskade effekter. Det är den signalen man skickar ut till företrädarna i landet. Och de pratade om flumskola?
Idag är det bandyns stora högtidsdag i Sverige. På grund av mitt myckna jobbande under julhelgen så fick jag för egen del avstå dagens höjdpunkt, Villa Lidköping BK - IFK Vänersborg i Sparbanken Lidköping Arena. Utsålt naturligtvis och det kommer säkerligen att koka i arenan denna em. Synd att TV4 prioriterar Göteborgsderbyt på ute-is i blidvädret framför perfekta förhållanden i Lidköping.
I tidningen redovisades en undersökning före julhelgen om att Götene var tryggaste kommunen i länet. Lite kuriosa var hur man i sin nätupplaga visade detta. Götene tryggast i länet och i rubriken under kunde man läsa: Misshandlades i sitt hem.
God fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0