Ytterligare ett Widegrenskt (M) löftesbrott verkställt!

Tingsrätten i Lidköping har nu slagit spiken i dörren trots alla löften (som vanligt tomma) från Cecilia Widegren (M). Samma väg har ju räddningsskolan i Skövde tidigare gått, detta också trots Widegrens fagra löften. E 20 behöver väl knappast nämnas längre tillsammans med hennes namn, det torde väl vara riksbekant vid detta laget så många år hon lovat göra något åt denna väg, utan att något hänt naturligtvis. Hon får väl snart namnet "nollan" efter allt hon inte lyckats uppnå?

I Götene fortsätter den politiska röran, som vanligt med handlingarna på bordet, två protokoll som blivit ett i efterhand o.s.v. Dock tyckte jag mig i kväll skönja en politisk tillnyktring från vissa ledamöter i de andra partierna och kanske, kanske det kan gå mot en förbättring av de demokratiska besluten framöver? Det vore minsann vällovligt!
Två nya motioner lämnades också från V,  bl.a. att Götene skall bli en "Fair trade city" och en motion om rabatt om man bygger ett miljöhus enl. kända certifieringssystem. Får väl skicka en passning till FP att de kanske var något fel ute med sin idiotiska debattartikel jag häromdagen refererade till. Inom V klarar man att göra två saker samtidigt! Både försöka upprätthålla de demokratiska spelreglerna och samtidigt försöka utveckla kommunen. Tar de av sig skygglapparna i FP kanske de kan komma med på tåget de också? Men av deras artikel att döma har de en bit kvar i tunneln innan de kommer att kunna skönja ljuset. Men skam den som ger sig.

Helgen var annars fylld av fart och fläkt i Lidköping. Handboll i evanemangshallen på lördagen och bandy-kvartsfinal på söndagen. Tre handbollsmatcher varav en Championsleage fight var det. Hallmotståndarna har blivit allt färre för var dag och för varje evanemang som genomförts. Gött det!

Ridklubben åkte till Göteborg för att se på Grand Prix hoppningarna i Scandinavium. Ett enormt evanemang som drar folk från hela landet. Föräldrarna fick stanna hemma och sköta stall och hästar. Skadar inte att få känna på vilket enormt fint arbete dessa tjejer gör i vanliga fall. Och tänk om det någon gång i framtiden gick att genomföra  något liknande arrangemang som Gothenburg Horse Show (om än i mindre omfattning) i Sparbanken Lidöping Arena. Skulle garanterat bli en ordentlig tillströmning av besökare till kommunen, men det är nog en utopi, särskilt nu, när ridklubben får anläggningen ordentligt uppfräschad tack vare kommunen. Drömma lite kan man ju alltid ändå, det kostar inget.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0