Så nära diktatur man kan komma.

Som ni såg häromdagen här, så tyckte ju Medeltidens Världs arrendator Bert Karlsson att demokrati bara var skit. Han förordade diktatur för att någon skulle våga ta de "obekväma besluten". Nu har han nästintill fått sin vilja fram i Götene, då det nu bildas en Allians mellan S, M, C, FP, KD och MP. Antar att det finns en del nöjda och glada ansikten även i Skara nu då. Planekonomi i frågan om Medeltidens Värld och ett demokratiskt diktaturstyre i kommunen. Skall bli intressant att se vidare hur nästa valrörelse kommer att te sig, om den "nya" majoriteten håller tills dess?
Lidköpingsnytt.
NLT.



Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Götene kommuns politiska liv står inför ett totalt sammanbrott! Det är katastrof i politikennär alla partier bildar allians! Man överlåter till två små partier att driva den aktiva politiken!



Grattis Ove!



Den stora alliansen kommer bara sitta och taktikpassa och blir över tid handlingsförlamad.



Ingen avundsvärd situation!



Den människa det är mest synd om i Götene är kommunalrådet Selmosson! Att behöva styra ett så märkligt skepp är inte ens kul, kan jag tro!!

2011-01-06 @ 05:59:43
Postat av: Ove Nordström

Det är ju dock självvalt, Jörgen.

2011-01-06 @ 10:55:18
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Jörgen Larsson

Självvalt? Ge några bra alternativ till det som råder nu? Din tanke om nyval är ju rätt spännande i detta läge!



Hur går snacket mellan er som är insatta i ärendet?

2011-01-06 @ 13:32:53
Postat av: Ove Nordström

Vår ståndpunkt som du vet Jörgen var att ta ansvar för den majoritet vi gått in i. Vi har arbetat hårt under en tid för att få ett gemensamt möte till stånd för att försöka lösa den uppkomna situationen. Oavsett om det hade gått eller inte, så tyckte vi att majoriteten gemensamt skulle vara "överens" om att vi inte var överens isf. Tyvärr fick vi inte minsta gensvar, trots åtskilliga försök.

Apropå nyval så vore det ju naturligtvis det enda rätta demokratiskt. Tror knappast väljarna röstat för den majoritet som nu intar podiet.

2011-01-06 @ 16:22:49
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0