Sämst när det gäller?

Denna linje var kommentatorerna inne på när småkronorna förlorat bronsmatchen mot USA i JVM. En gammal klyscha som inte är värd någonting. Bl.a. Wikegård hyllade ju Kanada efter deras semifinal för att de verkligen kunde ta fram det absolut bästa när det väl gällde. Men sen kom finalen och där förlorade Kanada mot Ryssland. Bäst när det gällde?

Idag är det bandy. Villa-Lidköping mot Kungälv i Sparbanken Lidköping Arena. Villa får ofta höra ovanstående epitet också, att man är sämst när det gäller. Sanningen är ju att det endast är ett lag som kan vinna SM-Guld per säsong. För egen del är jag nöjd om Villa har ett bra lag med attraktivt underhållande spel och klarar att hålla till i toppskiktet av  elitserien. Naturligtvis skall man ha som mål att vinna SM-Guld, annars vore man ju fel ute, men att kritisera dem för att detta inte lyckas är inte rättvist. Lyckas Villa så är det ngt annat lag som får kritiken istället.
Så nu blir det till att se fram mot en fartfylld tillställning med bra bandy i dagens match och tillsvidare vara nöjd med detta.

Bandylandslaget. Ett gäng som var bäst när det gällde!




Kommentarer
Postat av: Ronny

Hej Ove



Ja vi fick ju i alla fall se Villa spela bandy i 30 minuter, resten kan vi bara skaka på huvudet åt. Att bjuda publiken på underhållning verkar inte vara Villas melodi.

2011-01-06 @ 18:56:18
Postat av: Ove Nordström

Vi får väl tro att det beror på de sjukdomar som tydligen grasserat i truppen de senaste veckorna Ronny. God fortsättning förresten.

2011-01-06 @ 21:20:05
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0