Trafikilska och studenten.

Vid ett ärende in till staden vid middagstid så var det två trafikanter som inte tyckte så väldigt mycket om varann.
Det hela startade med en kommentar från mannen i den större mörka bilen till mannen i cabrioleten som löd: - Hur parkerar du egentligen? Mannen i caben skulle precis åka och stannade vid sidan av den andra bilen och frågade: - Hur kör du själv gubbdjävel?
Därefter körde han in framför den mörka bilen och klev ur, gick fram till den mörka och slog handen i motorhuven innan han fortsatte till förardörren. Min första tanke var att nu blir det slagsmål. Som tur var nöjde de sig med en ordväxling vid dörren och sen åkte han med caben. Jag var dock beredd med kameran om det hettat till mer. Vuxna föredömen????

 

 

Desto gladare miner var det då på alla studenter som idag sprang ut från skolan för sista gången. Ja åtminstone gymnasieskolan. Bra väder gjorde tillställningen perfekt och många många kantade studenternas väg från skolan till stadsparken. Sen blev det kortege, hem för firande och nu håller de på med den traditionella stadsrundan som håller föräldrarna vakna denna natt. Grattis får jag önska er alla nybakade studenter och all lycka och välgång i det fortsatta livet!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0