Moderaterna skyr inga medel i omvalsrörelsen!

De vräker ur sig rena lögner och anstränger sig verkligen för att svartmåla Vänsterpartiet. Först var det någon som rev ner deras affischer. Då ondgjorde de sig i pressen över detta. Sedan hände det igen och då var det tydligen ung-vänsteraffischer uppklistrade över deras. Då gick de ut i lokal TV till och med. Men inte nog med det. De skrev artiklar och frågade om Vänsterpartiet tyckte detta var ok vilket vår distriktsombudsman naturligtvis besvarade med att det inte var.
Nej Moderaterna tycker naturligtvis att det som hänt är tråkigt, precis som vi tycker. Men att slå på stora trumman med enda syfte att försöka svartmåla ett parti på grund av detta är att gå lite långt tycker jag. Vi råkade ut för liknande i höstats i valrörelsen då, men inte sprang vi till media och skuldbelade Moderaterna för det.
Nu går de också ut med den ena artikeln efter den andra och påstår att Vänsterpartiet kommer att stänga 87 vårdcentraler i VG regionen om S, V, MP vinner valet på söndag. Visst, V vill inte ha privata vårdcentraler för att det tar resurser från andra verksamheter vilket redan visat sig i regionen där den psykosociala ohälsan satts på undantag istället. Men att byta huvudman från privat till offentlig är inte detsamma som att lägga ner. Dessutom gäller ju redan ingångna avtal tills dess att de löpt ut sin avtalstid.
Men man kanske skall känna sig hedrad över Moderaternas plötsliga syn på V som sin huvudopponent?
Idag såg jag förresten en annan skylt som var omändrad. Det var vägverkets omdirigeringsskylt som fått ett nytt budskap under natten. Antagligen så är det enligt Moderaterna Vänsterpartiet som är skuld till detta också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0