Juholts dubbla budskap förödande för S.

Många märkliga turer har det varit kring Håkan Juholt sedan han blev S-ledare. Inte gör han det bättre för sitt parti genom att ständigt motsäga sig själv. Jag undrar när det skall bli räfst och rättarting i det partiet för att få tillbaka trovärdigheten?
Lyssna på Juholts motsägelser i Ekots Lördagsintervju!

Även solen har sina fläckar, men ...................

Foto: Jimmy Nordström


Kommentarer
Postat av: Jan Wiklund

Det kan inte vara lätt för någon att tala för det partiet, med tanke på den politik som drevs fram till 2006. Kanske det smartaste vore att dela det på mitten?

2011-11-14 @ 16:53:26
URL: http://www.folkrorelser.org
Postat av: T Lindholm

Det är väl den ända skansen att vi får en ny regering 2014 om Juholt lyckas vända det hela!

Det viktiga är ju att få bort denna djävla Borgar Regering till varje pris! Efter den skada som dom har klarat av hittills!

Några andra förslag????

2011-11-14 @ 23:06:46
Postat av: Ove Nordström

T.Lindholm, s.krisen löses inte av en person. Framförallt inte en person som hela tiden motsäger sig själv. S har tappat sin politiska kompass och själ som Jonas Sjöstedt uttryckte det i Agenda. Detta löser man inte genom att tillsätta en populist i ledningen. Personligen är jag övertygad om att S sålde ut sin själ när man lät högersossarna lura in Sverige i EG som senare blev EU vilket det utlovats aldrig skulle bli. Så länge man inte har en företrädare som offentligt vågar stå för detta snedsteg lär S fortsätta sin kräftgång.

2011-11-15 @ 00:35:56
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: T Lindholm

Krisen kanske inte löses av en Person,men det är väl bättre att Sossarna som har störst skans och skicka Borgarna åt helvete från Regeringstelning, hur det går till spelar mindre roll tycker jag, bara dom försvinner, för sämre kan det knappast bli.

Jag vet att S sålde ut sin själ för länge sedan,(jag har sett 3 st Borgar Regeringar komma och gå)men om Alliansen får fortsätta i den här farten och Rasera det lilla som finns kvar att rasera,ja då går det åt helvete!

Borgarna skall RÖSTAS bort vid nästa val..!

2011-11-15 @ 08:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0