Massiv manifestation i Götene!

Det var otroligt många människor som i kväll mötte upp för att manifestera mot kommunens hot om att förändra musikskolan i Götene. Nedläggningshotet är enl. Kent Selmosson (S) undanröjt men när han fick frågan om skolan får vara kvar i nuvarande form hade han inga kommentarer.
Det var flera bra tal som hölls för musikskolan och även mycket gripande tal. Ingen kan dock fira innan fullmäktige klubbat något, vilket också påtalades av talarna och därför fortsätter namninsamlingarna ända fram tills dess.
Det politiska etablissemanget var representerat av Kent Selmosson (S), Anne-Marie Widegren (M), Susanne Andersson (C) och även fullmäktiges ordf. Åke Fransson (S) var närvarande. Varför de tre sistnämnda fanns på plats har jag ingen aning om och jag hoppas verkligen att de inte var där på arvoderad tid i dessa besparingstider. Det går bra för Sverige, säger Reinfeldt. Synd att det inte märks ute i kommunerna!

Ni får tyvärr hålla tillgodo med dåliga mobilbilder så länge så får jag länka i morgon till övriga medias bättre bildreportage!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0