S närmar sig 20% i nästa undersökning!

Vad är social demokrati? Frågan känns synnerligen berättigad idag då sossarna i utbyte mot höjt partibidrag istället låter Moderaterna slippa lagstiftning i fråga om partibidrag. Så istället för att motverka att ev. misstankar om korruption ej skall finnas så korrumperar sig sossarna istället själva tillsammans med Moderaterna. Är detta det "nya" begreppet social demokrati?
Helt klart är att det är en ensam partiledning som tagit detta beslut det syns om inte annat på de rasande kommentarer som kommer från jordnära socialdemokrater. Troligen kommer det att leda till en helt ny partiledning efter nästa sossekongress och vad det gäller Juholt och Österberg så torde det vara en fråga om de kommer att vara med efter årsskiftet?
Att man inte ens förstår att detta "horeri" som det kallas ute på arbetsplatserna skadar partiet in i deras grundvalar och blåser bort allt vad förtroende heter i folkets ögon är ju sannerligen häpnadsväckande. Nästa val får väl betraktas som vunnet av Alliansen nu för denna förtroendeskada finns inget i världen som kan reparera på så kort tid. Kanske det är symptomatiskt i en stor mäktig organisation att man ofrivilligt får in ett antal näriga egotrippade individer som inte ser till något annat än sitt eget bästa. Detta problem riskerar ju inte Moderaterna att drabbas av då de i grunden är uppbyggda av sådana individer. Det enda ljuset i tunneln skulle väl kunna tänkas vara att dessa individer i takt med att S minskar och M fortsätter att öka hittar tillbaka till sitt rätta ursprung i M och således renar S från denna smuts! Hoppas att det också kan gälla fackföreningsrörelsens ledande företrädare där denna smuts också sedan länge smugit sig in.

Tage Danielsson hade nog ingen aning om hur sannspådd han skulle bli i framtiden om dagens sociala demokrati utan bindestreck!


Kommentarer
Postat av: Ronny

Det är väl detta som är nystarten för de "Nya Socialdemokraterna", det nya rikemanspartiet.

2011-11-22 @ 18:44:03
Postat av: Jan Wiklund

Att försöka vara arbetarparti utan att det finns nån arbetarrörelse är sannerligen ett hopplöst företag.

2011-11-23 @ 08:30:55
URL: http://www.folkrorelser.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0