FP idag: Skapa permanenta slumområden!

Utan att Jonas Sjöstedt ens behöver säga det så presenterar FP genom Erik Ullenhag idag återigen ett förslag som inte funkar!
Nu påstår man att det måste bli billigare att anställa i utsatta områden. Man kan undra om det är solsidan han menar när han talar om utsatta områden? De kände ju sig utsatta av överklass-safarin som genomfördes där. Dessutom är det ju redan billigare att anställa i detta utsatta område, det har ju alliansen redan sett till genom att införa RUT-avdraget. Räckte inte detta? Eller vad menar han med utsatta områden?
Nej naturligtvis är det inte så. FP och Ullenhag vill skapa vad de kallar "nystartszoner". Ett land i landet alltså och det han syftar på är invandrarområden med hög arbetslöshet. Smart eller? Skapa först områden med misär och ge sen skattelättnader till de företag som vill etablera sig där. Vem tjänar på detta? Ja som vanligt kapitalägarna. De skall få betalt för att ta sitt sociala ansvar. FAS3 är ju ett utmärkt exempel på det. Så kallade arbetsgivare får 5000:- för att sätta en person i en meningslös åtgärd, för detta får "arbetsgivaren" också 5000:-. Alliansen tycker väl att detta är att dela broderligt på pengarna men skillnaden är ju att den som är satt i åtgärd aldrig kan få mer än 5000:- medan den som tillhandahåller åtgärden får 50000:- om han sätter 10 personer i meningslösa åtgärder.
Allt åt alla hette ju föreningen som ordnade överklass-safarin, allt åt några få, tycks vara alliansens ständiga mantra!
Nej Ullenhag borde ta till sig av fakta istället för att komma med ännu ett av alla dessa korkade förslag som dagens FP alltid lyckas åstadkomma. Läs gärna följande fakta Erik, skaka om skallen en stund och försök komma in i verkligheten.
SVT

En del av alliansens framtidsvision om ett ideal-Sverige?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0