Pastor Hägglund fabulerade som avslutning i (P)almedalen!

Solidaritet och trygghet talade Hägglund om. Ja då skall man definitivt inte lägga sin röst på KD. KD har medverkat till att försämra alla trygghetssystem i Sverige. Man kastar ut sjuka ur sjukförsäkringen, skickar arbetslösa till Fas3 men påstår ändå att man är för solidaritet och trygghet??????????????
Alla är unika så ingen är utbytbar påstod han också. Har han diskuterat detta med FP och C? De vill ju att arbetsgivarna fritt skall få byta ut vem de vill! Enl. Hägglund låter ju sig detta inte göras då.
 
De har mycket att diskutera inom alliansen det är helt klart. Sprickan mellan Moderaterna och småpartierna blir allt tydligare i takt med småpartiernas kräftgång i opinionsundersökningarna. Alliansen kommer att gå under på sin egen orimlighet. Det enda den skapar är odemokrati genom de låsningar som cementeras i.o.m. denna blockpolitik. I en sund demokrati innehar det största partiet regeringsmakten och kompromissar med riksdagen för att få majoritet för de olika förslag som läggs. Det är min personliga uppfattning om demokrati iaf. Inte som nu att fyra partier kompromissar med varandra för att bli överens om en politik som inte har folkets stöd. Det är en evig tur att denna för Sverige så förödande allians inte har egen majoritet även denna mandatperiod.
 
Annars försökte han ju spexa till sitt tal Hägglund och det var faktiskt lite roande att höra honom raljera över Löfven och S. Fortsätt så Hägglund för du vinner definitivt inga röster på det. Hägglund hade inte ett enda konstruktivt förslag att lägga fram! Och det bästa för alla vore väl om vi slapp detta abortmotståndarparti i Riksdagen en gång för alla!
 
Man får väl innerligt hoppas att "kådisarna" glider ur Riksdagen nästa val!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0