"Kådisarna ur riksdagen 2014!

Göran Hägglund vill tydligen försöka flytta fokus från V förslaget om stopp för vinster i välfärden till att istället diskutera mycket eller något mindre vinster i välfärden genom att gå till attack mot S-förslaget om vissa begränsningar. På så vis hamnar ju V något vid sidan av debatten.
S-förslaget lär ju aldrig kunna efterlevas enl. min mening då en alltför stor kontrollapparat skulle krävas. Hur kontrollerna inte fungerar idag får vi ju veckovisa rapporteringar om i program som Uppdrag Granskning och Kalla Fakta m.fl.
Hägglunds slutsatser i artikeln lämnar dock mycket i övrigt att önska. Peronaltäthet i välfärden kallar han för resursslöseri med skattepengar. Politikernas statistik över hur många platser som skall finnas i skolorna upphäver enl Hägglund den fria etableringsrätten om besluten om etablering flyttas till politikerna. Då är det tydligen inget resursslöseri om man skall kunna etablera nya skolor i redan över-etablerade områden????????????
Det är ändå skattebetalarna som får betala genom sina politiker. Något som för övrigt kallas ett demokratiskt förfarande.
Nej Hägglund är tydligen desperat pga sina låga opinionssiffror. Men med denna artikel i DN lär han inte behöva bekymra sig efter 2014. Det borde bli raka vägen till politikens soptipp för kådisarna!
DN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0