Det är så man kan spy, KD!

"Kådisarna" i Götene har haft årsmöte. Citerat ur Götene tidning: "Vi känner att vår politik är viktigare än någonsin.Kristdemokraterna har satt barn och ungas uppväxtvillkor i fokus och det arbetas på olika nivåer för att det skall göra skillnad."

(Katolska präster har väl också alltid gjort skillnad, för pojkarna i gosskörerna om inte annat)

Det är sannerligen så man kan spy på dem! Att bara kunna med och häva ur sig sån skit som är raka motsatsen mot hur det ser ut i verkligheten? KD spottar på alla de de slänger ut ur trygghetssystemen, ja spottar o spottar man skulle kunna säga att man fullständigt pissar på dem! Detta gäller ju såväl i riket som lokalt.
För att ge ett exempel på en "snäll" fråga så kan man ju ta den där KD på riksplanet krävde mer läsning av barn och unga. I Götene lägger de mer än tio miljoner mer av kommunens pengar (än vad revisorerna föreslog) på att skriva av värdet på Medeltidens Värld. Samtidigt sparar man i verksamheterna så att bl.a. biblioteket skall hålla stängt på lördagar. De går inte ens i takt inom partiet alltså, men floskler vräker man ur sig samvetslöst trots alla som drabbats av deras cyniska politik runtom i landet. Men de vänder väl bara andra kinden till kanske?
 
Jag har en arbetskamrat som strax före Jul fick beskedet bröstcancer. Det blev omedelbar behandling med start dagen efter. Två veckor senare skrev hon: "Idag föll den sista hårtussen"
Dagen efter ringde Försäkringskassan och undrade om hon inte kunde börja jobba? Det kanske finns någonting du kan göra?
 
Detta är ett annat exempel på vad kådisarnas cyniska politik lett till. Sjukförsäkringen som de gick ut vitt och brett i debatten och lovade att de skulle ändra på häromåret. Men när det var dags för omröstning i riksdagen la de sig platt för Moderaterna.
 
För att återgå till citatet från Götene tidning, så kan man ju hålla med om att de gör skillnad iaf, men skillnad till det sämre! Kan det ha varit det de menade trots allt? Det stod ju faktiskt inte vilket i artikeln. Isf får jag väl be om ursäkt (ironi).
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lasse Strömberg

Bra inlägg! Förhoppningen är att KD åker ur Riksdagen vid nästa val, gärna i sällskap med C.

2013-02-20 @ 17:29:16
URL: http://fotolasse.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0