Har Kenth Selmosson en minneslucka?

Har följt en debattväxling i Götene Tidning mellan Åke Svenson (tidigare socialnämndsordförande och aktiv centerpartist) och Kenth Selmosson (S) (avgående kommunalråd) gällande dels kommundirektörens entledigande och naturligtvis frågan om Medeltidens Värld.
Helt uppenbart så utelämnar Kenth (avsiktligt eller oavsiktligt) perioden efter valet 2010 fram till årsskiftet.
Han anser sig tydligen inte ha något ansvar innan han kom in som styrelseordf i MV 1/1 2011. Ett påstående som han tidigare gjort även i fullmäktige.
 
Att han under hösten 2010 som kommunstyrelsens ordf. (kommunalråd) var den som var mest drivande för att få anläggningen utarrenderad till Bert Karlsson, nämner han inte med ett ord. Varför?
Kenth spräckte vår majoritet efter valet enbart på denna fråga och han inkallade till extra kommunfullmäktige möte i mellandagarna (27 dec) för att kunna driva igenom arrendeavtalet med Bert Karlsson.
Varför utelämnar han helt denna tidsperiod i debattväxlingen med Åke Svensson?
Han tillåter sig t.o.m skriva att: "Du kan ta reda på om du inte tror mig att jag blev ordf i Medeltidens Värld 1/1 2011 och under detta år hade Bert Karlsson ett arrendeavtal."
 
Inte med ett ord nämner han alltså att sin egen inblandning i tillkomsten av arrendekontraktet, trots att man fick intrycket att han kunde gå över lik om det krävdes för att Bert skulle få sitt kontrakt.
"-det är vår enda chans att kunna få något tillbaka", som han sa när det begav sig. Någon plan B fanns inte heller.
 
Ja trots att han nu är avgående kommunalråd så förnekar han sig inte den gode Kenth när det gäller att presentera "sina" sanningar. Ska bli verkligt skönt när han försvinner från den politiska agendan.
 
Kenth Selmosson, avgående kommunalråd i Götene.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0