Moderat förvars(o)intresse!

Folk o försvar anordnade nyligen sin årliga konferens i Sälen. Ett försvarspolitikens Almedalen, fast i Sälen.
En som dock inte var där var Moderaten Cecilia Widegren. Nej hon jobbar väl bara med E20 tänker ni kanske då som hon i många år i opposition lovat bygga ut till fyrfältsväg. Nu har hon suttit i majoriteten i sex år och går in på det sjunde men E20 är ändå inte fyrfältsväg, inte ens planerad fyrfältsväg faktiskt. Widegren o co satsade istället allt på vägen över Jönköping-Ulricehamn-Göteborg.
Men men nu var det ju försvarspolitik det handlade om och Cecilia Widegren är nu otroligt nog försvarsberedningens ordförande i riksdagen. Men inte var hon på Folk o försvars konferens för det. Hon åkte på semester istället. Men så går det som det går med försvaret under alliansstyre också. En vecka "kanske" man klarar att hålla en fiende stången, om han bara anfaller på ett ställe. Annars går det käpprakt åt skogen på mindre än en vecka.
Skandal kan man tycka men jag är övertygad om att detta är en noga planerad strategi av alliansen för att skrämma in folk i Nato. Enl de undersökningar som redovisats är man på god väg att lyckas också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0