Almedalsveckan 2013.

Almedalsveckan är över för den här gången. Dags för en sammanfattning.
Göran Hägglund hade fått för sig att arbetslösheten minskat, det gav säkert många nya väljare .
Jimmy Åkesson talade till de som älskar Sverige. Skönt att han insett att det inte är Sverigehatare som kommer hit.
Jan Björklund vurmade för EU och hur viktigt det är att man håller ihop. Vill minnas att han jublade mest av alla när Sovjetunionen föll samman. Hmm, konsekvent inkonsekvent som vanligt.
Fredrik Reinfeldt presenterade Moderaternas revolutionerande nyhet. Favorit i repris sedan förra året. Ungdomsavtal (för några få i Moderatmodell) enligt gammal beprövad IF-Metallavtalsmodell. Fan........tastiskt som ett känt TV troll sa.
Annie Lööf hade enligt egen utsago nu konverterat till socialliberal?????? Tja när höll hon sig till sanningen utan att bli prickad av KU?
Och Stefan Löfven ville kräva ett socialt protokoll av EU. Synd att S röstade ner detta i riksdagen då, när de hade chansen att göra skillnad. Men det är väl alltid lätt att vara efterklok?
Så till Jonas Sjöstedt. Helt oklanderlig och med ett utmärkt förslag om att ha kvalificerad majoritet vid utförsäljningar av allas våra gemensamma tillgångar, alt två beslut med ett val emellan. Så klokt och demokratiskt att övriga inte vet hur de skall förhålla sig till det. Tur att man själv är objektiv och inte enögd på något sätt. Vidsyntheten personifierad och allt fler i befolkningen har ju också fått upp ögonen nu. Ha nu ett trevligt slut på denna fina helg alla därute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0