Konstgräsplan i Källby?

Denna idé har kommit in till kommunen i form av ett medborgarförslag. En bra idé tycker jag då Källbys grusplan ändå ligger där oanvänd som det ser ut idag. Borde gå att få på ett konstgräs där till en ganska rimlig penning.
Kanske inte helt aktuellt i den omedelbara närtiden, men så fort ekonomin tillåter och den sittande majoriteten inte längre skär i välfärden och vill förstöra Musikskolan så borde det ju gå att planera in.
En helt realistisk "vision" är det iaf till skillnad från de fria fantasifoster som presenterades i översiktsplanen över Kinnekulle, där man bl.a föreslog både linbana från Råbäck och rodelbana vid slalombacken som redan har ett vikande underlag. Hur många rodelåkare skulle då kunna vända den utvecklingen?
En annan, realistisk vision kommunen borde planera in är ett ordentligt utomhusbad i centralorten. Något som skulle höja mervärdet och livskvalitén för många. Men det kanske kan gå att planera in lite vettiga saker framöver när nu äntligen Medeltidens Värld äventyret ser ut att löpa mot sitt definitiva slut!
 
Gustavsviksbadet i Örebro.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0