Vek S-partistyrelsen i Götene ner sig?

Socialdemokraternas partistyrelse i Götene tog beslut om att avsätta kommundirektören. På samma möte tog man också beslut om Medeltidens Värld/Äventyrslandet Kinnekulle.
 
Man skrev: "Kommunen behöver en positiv nystart. Visst, vi kan blicka bakåt och leta fel. Men vi tycker att det är mer konstruktivt att blicka framåt och avföra Äventyrslandet från dagordningen."
 

Trots partistyrelsens beslut så fortgår dårskaperna alltjämnt och tydligen skall kommunen fortsätta stå för fiolerna i.o.m. att pastorn Jonas Magnusson vill driva parken vidare.
Man undrar ju hur beslut verkställs i det partiet? Är det Kenth Selmosson allena eller i par med kådisen Bo Bergsten som styr Socialdemokraterna i Götene? Det verkar allt tydligare att det är så det förhåller sig.
Övriga ledamöter i partiet och i fullmäktigegruppen verkar enbart vara någon slags estetisk utfyllnad (med ett par få undantag) för de har tydligen aldrig några egna åsikter förutom att de i efterhand säger sig vara emot det de precis röstat för, men det gäller ju hela majoriteten (S, M, C, KD, FP och MP) i denna fråga om Medeltidens Värld.
 
S-partistyrelsens pressmeddelande.
 
Hur fungerar demokratin inom S-Götene egentligen?

Kommentarer
Postat av: inger selmosson

Du vill inte ha en ny bild på min man? För du har ju ditt stora intresse av att skriva om honom.....

Svar: Jag har liksom 100 miljoner anledningar att skriva om Götenes kommunalråd oavsett vem som sitter på posten. Mvh Ove
Ove Nordström

2013-03-07 @ 15:32:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0