Tjänstemannastyre?

Musikskolan i Götene skall (enligt tjänstemännen) inte längre få bedrivas på skoltid enligt skolchefen Olle Isaksson m. flera. De hävdar att det är ett myndighetsbeslut (????) som inte politiken skall lägga sig i. Från Vänsterpartiets sida hävdas raka motsatsen vilket också en majoritet av kommunerna i Sverige visar på. Här är inte sista ordet sagt än och jag hoppas att detta kommer att få återverkningar i valet. Nuvarande kommunalrådet Åsa Karlsson (S) verkar ha lagt sig platt för tjänstemännens ounderbyggda argumentation. Varför, kan man fråga sig?
Här skall kämpas ända in i kaklet, det kan jag lova!
 
 

Kommentarer
Postat av: Rose-Marie Bernerman

Kommuninnevånare ska inte heller lägga sig i tycks det.Inte lönt skicka mail till Isaksson framkom det på ett föräldramöte i förskolan- Lundsbrunn. Han svarar inte. Åtminstone inte på mail med besvärande innehåll. Min dotter har samma erfarenhet.

Svar: Hej Rose-Marie och tack för din kommentar. Du är tyvärr inte ensam om dina upplevelser och även vi som fritidspolitiker har svårt att få all information eller t.o.m undanhålls information. Du får gärna maila era erfarenheter eller om vi kan ses ngn gång vid lämpligt tillfälle för att prata igenom hur saker och ting förhåller sig.
Ove Nordström

2014-02-06 @ 14:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0