Göteneskämt även i 1:a majtåget i Skara!

1:a maj, dagen vi högtidlighåller till minnet av upploppen i Chicago 1886 och kampen för 8 timmars arbetsdag.
Det är dags att ta kampen för 6 timmars arbetsdag nu. Vi är värda vår beskärda del av den utveckling som varit sedan 1886, eller hur?
Vi var idag många som ändå har måst gå till jobbet på "vår dag" samtidigt som direktören istället var ledig. Någonting att också tänka på och förändra, eller hur?
 
Nåväl, för att övergå till närtid och plats så fortsätter humorn i Götenepolitiken. Såg en bild från demonstrationståget i Skara där Götenes s.k Socialdemokrater är med. Där ser man en man med en skylt som säger: "Fortsatt socialistisk politik i Götene". Ha ha ha ha ha, i Götene gick S ihop med Alliansen och MP. "Fortsatt socialistisk politik"? Ja jag säger då det. Finns troligtvis inte en enda sosse i Götene som ens vill kalla sig socialist. De är precis samma skrot och korn politiskt som Moderaterna. Säg en sak, mena och gör rakt motsatt! Helst skall besluten tas i lönndom utan andras vetskap. Där har ni Götenepolitiken i ett nötskal.
Hoppas verkligen att folk insett detta i september och röstar för en förändring. V kan göra verklig skillnad här och återupprätta demokratiska förutsättningar som skulle gynna allt och alla i Götene! Ja kanske inte sossarna och alliansen då, men resten av kommuninvånarna. Det är de som betyder något!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jörgen Larsson

Du bråkar du med sossarna igen!

Tror du fd kommunalrådets fru gillar dig mer efter detta?

2014-05-02 @ 23:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0