Moderat massakrerar Winbäck o Björklund!

I en debattartikel hos Nya Lidköpingstidningen går Moderaten Jörgen Dimenäs till kraftig attack mot folkpartiets skolpolitik. Han har många rätt i artikeln men börjar dock med en dundertabbe när han i tidningen säger att deras politik tar oss 40 år bakåt i tiden till 40 o 50 talet, eller för att citera ordagrant från tidningen,

"Om det nya förslaget om en ny lärarutbildning antas kommer det på sikt innebära att man driver svensk lärarutbildning och svensk skola 40 år tillbaks i tiden, det vill säga en skola likt den på 40- och 50-talet."


Med undantag för de tio år Dimenäs räknat fel så kan man ju bara hålla med, detta har jag själv skrivit flera ggr tidigare också.
Hur som helst är det en läsvärd artikel som verkligen belyser den dåliga politik regeringen åstadkommer även på detta område alltså. Synd bara att moderaterna själva inte har något bättre alternativ. Deras skolpolitik har ju enbart bestått i att till en symbolisk summa sälja skolor till egna vänner för att göra förtjänster på medborgarnas skattemedel.

Läs artikeln.



Kommentarer
Postat av: Ronny

Det är detta allianspartierna kallar samarbete. Bara detta att nån äntligen vågar sticka ut hakan och kritisera de egna är befriande. Jörgen Dimenäs kommer med alla sannolikhet efter detta att få stå till svars inför vår herre, det vill säga herr Reinfeldt för trots mot överheten. Han har i alla fall i politiska sammanhang sålt de berömda t.... till räven.

2008-12-22 @ 18:32:51
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0