Nytt parti? KristOdemokraterna.

Man upphör aldrig att förvånas över allt skit som kommer från dessa moralens största hycklare. Att man fullständigt skiter i medborgerliga demokratiska rättigheter har man ju redan visat genom att agera bandhundar till moderaterna i FRA frågan, och deras chef i denna fråga, Bush.
Nu skall också kvinnorna inom kd visa att de är minsann lika dumma som männen och har kommit fram till att sidor som innehåller kontaktannonser från prostituerade skall stängas eller filtreras bort av leverantörerna.
Problemet med detta är ju att det inte är olagligt att sälja sexuella tjänster så rimligtvis borde man ju börja med att kräva att lagen ändras så att detta blir olagligt först.
Det är skrämmande att det sitter människor i riksdagen och som skall vara med och stifta lagar, fullständigt ignorerar betydelsen och efterlevnaden av dessa.
Vad är det för laglig verksamhet man finner opassande nästa gång?
Det är ju inte så konstigt att kd är på väg att ersättas av sd när man ser vilka fullständiga idiotier som kommer från detta parti. "Nya KristOdemokraterna, det personliga godtyckets sanna högborg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0