Det är mycket med det religiösa nu.

Att se präster och andra religiösa sitta och ljuga inför tv kamerorna i Uppdrag granskning är inte det minsta förvånande, tyvärr. Att de sedan i bästa Allians stil försöker gömma sig bakom sekretess det gör ju att man endast känner avsky. Moralens väktare är inte mer moraliska i sitt leverne än någon annan. Gång efter annan så kommer det fram hur det går till inom olika samfund. Vem minns inte de katolska prästernas övergrepp på småpojkar i USA. Det som förundrar mig mest är att människor fortsätter att höja dessa människor till "skyarna" och litar på deras förkunnelser. De lär nog få det hett om öronen vad det lider om de tror på sig själva.

Och vår käre jordbruksminister Eskil Erlandsson han har fullt upp med "problematiken med tidelag. Han vill inte ha tillbaka lagen som avskaffades 1944. - Det behövs inte säger han eftersom det finns en lag som säger att det är förbjudet att skada djur fysiskt eller psykiskt. Undra om han diskuterat detta med sin alliansvän Sten Bergheden?
Och vem kan förresten uttala sig om det? Nu är det ju t.o.m. tillåtet att skjuta 15 åringar (enl. tingsrätten) och enl. tidningen skulle han t.o.m. få tillbaka vapnet. Det är psykologi på hög nivå det. Utan att vara fördömande i det speciella rättsfallet så reagerade jag iallafall mot just det att han skulle få tillbaka vapnet.

Men för att inte byta ämne så tillbaka till Eskil.
-Ska man få smeka tiken på spenarna? Eller smörja in sitt könsorgan med något som smakar gott och låta hunden slicka i sig det?
Detta är enligt NLT frågor som jordbruksministern brottas med. Vem har överhuvudtaget sådana behov?
Det är väl bara att förbjuda skiten och sen är det bra med det. Eller är det månne KD som spökar igen. Deras representant i Alingsås tyckte ju att bilden med en naken kvinna och en eregerad hästpenis var den mest naturliga på den omstridda fotoutställningen där. Och hur hanterar man denna problematik inom KD i relation till könsneutrala äktenskap? Ja det är sannerligen "stora" frågor och "svår" problematik man brottas med inom denna härliga allians.
Om man försöker använda sunt förnuft så kommer man nog en bra bit på vägen. Jag undrar vad gemene man tycker?

image133

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0