Lidköping, en "pain in the ass"

Ja det verkar som att Lidköpings kommun är en riktig nagel i ögat på Reinfeldt och hans alliansanhang. Troligen förstör det mycket för alliansens PR makare med en socialistiskt styrd kommun som är en av Sveriges rikaste. Tänk vad alliansen kunde åstadkommit om de haft makten över Lidköpings kapital. Privata alternativ i överflöd för att verkligen kunna visa hur bra det kan bli. Ja Lidköping hade nog varit ett drömprojekt (så länge pengarna räckt).
Och vilka rikedomar ett fåtal privata "utförare" kunnat gjort sig på Lidköpingsbornas bekostnad och sedan ändå sluppit att skatta för dem i Sverige, det brukar de ju göra i Singapore dessa välvilligt inställda "samariter".
Först så var det evanemangshallen som fick alliansen att reagera genom att ta bort möjligheten med dubbla momsavdrag, för att försöka försvåra för kommunen.
Och nu är det tydligen någon slags allians-eriksgata med en snabbvisit i Lidköping på 30 min för att göra lite PR och förse Lidköpings torgbesökare med ett gäng halvsanningar ang. den sk. ekonomiska politiken.
De satsar nu säger de, på än det ena än det andra. Men att de redan gjort mångdubbelt större besparingar under sina två första år på samma områden så att de sk satsningarna nu ändå är minusnetton, det talar de överhuvudtaget inte om. Kan de verkligen vara så dumma så att de underskattar väljarkårens förmåga att genomskåda detta så är det inget annat än ett rent väljarförakt. Undra på att de har låga opinionssiffror.
Det är bra att Lidköping är  en "pain in the ass" på dessa egoismens stora företrädare, ett klart bevis på Lidköpingsbornas klokhet, och socialismens förmåga!



Kommentarer
Postat av: Göran Larsson

Jag tycker att du skriver intressanta inlägg på din blogg ! Jag vill påminna dig om att läget i Lidköping efter valet 2006 var att Gt anklagade lilla mp för att ha ockuperat staden då jag krävt förhandlingar innan det var klart ! Det blev som du vet att avtal mellan s-v-mp på 12 politiska punkter där vi bla sade nej till att privatisera äldrevården ! nej till vårdnadsbidrag ! Ja till hall ! utveckla kollektivtraffiken !

Så med att vi tillsammans har 27 mandat mot Alliansens 24 så vill jag påstå att vi har en miljö/sociallistisk politik som jag hoppas ska stå sig över nästa val !

mvh

Göran (Mp)

2008-09-26 @ 23:24:03
Postat av: Oven

Ja vem vill släppa fram borgarna? Det är väl inte ens ett alternativ hoppas jag. Synd att ni envisas med privatskolorna bara, tror att de riskerar att dränera skolbudgeten på pengar och det är väl ingen som vill heller.

2008-09-27 @ 08:10:13
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0