Skämtet Bildt i blåsväder igen.

FRA-lagen fortsätter att ställa till förtret för alliansen, med all rätt. Nu är det Bildt som påstår att SVT sprider lögner när han i en intervju säger att man utbyter information även med diktaturer. Såg denna intervju på SVT och kan väl bara konstatera att han sade precis detta.
Att han nu anklagar SVT för att sprida lögner får man väl ta som ett erkännande då ang. U-båtsfrågan och att dessa var från väst så som det visades i Uppdrag granskning. I den frågan har han ju inte anklagat SVT för att sprida lögner så det är väl ett indirekt erkännande då. Det är mycket märkligt att detta skämt till politiker kan vara så upphöjd i högerkretsar. Vad har han egentligen uträttat av värde? Ingenting.
För att gå tillbaka till FRA-lags frågan så börjar man nu försöka få den "rumsren" tydligen, genom att ha seminarier och debatter med sk expertpaneler. Jag tycker det räcker med att göra en granskning av hur alliansen försökte genomföra alltihop genom att "kuppa" frågan i riksdagen. Man skickade ut ärendet till remissinstanserna sista dagen innan julledigheten och skulle ha in svaren en vecka efter ledighetens slut. Är det seriös politik i en så stor fråga?
Detta borde framskymta mycket mer i debatten än vad som nu görs. Ställ alliansföreträdarna mot väggen här och avkräv svar på hanteringen, så som de misskötte den från början, och varför. Den som mörkar har alltid något att dölja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0