Givande medlemsmöte.

Det var ett mycket trevligt medlemsmöte som avhandlades i partilokalen denna afton. Inledningsvis var det två mycket duktiga tjejer från tredje årskursen på De la Gardie som visade en film de gjort i Gällivare med en samisk jämnårig flicka. En dokumentär om hennes liv i en renskötarfamilj, skillnader och likheter mellan henne och filmarnas egen vardag. Mycket bra film som åstadkommits under endast 5 dagars filmande. Tackar och bugar för detta trevliga inslag.

Därefter blev det lite mer traditionellt möte där aktuella kommunala frågor avhandlades. Det var lokstallar som skulle rivas enl. pressen trots att inget beslut fattats i ansv. nämnd, så det undrades en del om var, hur och varför pressen får information eller om det är så att gängse beslutsvägar blivit åsidosatta?
Vidare ställdes frågor om varför det tjafsades om de "röda taken" , lekparken i stadsträdgården o.s.v.
Mycket handlade om borgarnas irrfärder i det mediala utbudet med motsägelser, felaktigheter och propaganda mot beslut de själva varit med att fatta. Man upphör aldrig att förvånas. Allt kommer att klarna för allmänheten inom den närmaste framtiden skulle jag tro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0