Ytterligare ett bolag raderar IPRED uppgifter

Tele2 följer nu den andra bredbandsoperatören Bahnhofs exempel och förstör alla användaruppgifter som kan begäras ut enl. Reinfeldts idiotiska IPRED-lag. Bara att hoppas att resten av bolagen på marknaden agerar lika klokt och följer dessa exempel. Antagligen blir de tvungna till detta om de inte vill ha en krympande kundkrets. Bra jobbat!


Kommentarer
Postat av: Jan.Landquist

Hejsan.Angående det som håller på att hända inom Internet-sfären i Sverige.(Läs Idag)Vill bara upplysa om att det fortfarande bara är 8st som värnar sina kunder 20090427 Ca KL22.00.Gå gärna in och kolla själva.Sid adress:- http://www.integrity.st/ Dessutom om man kollar lite mer noga så vågar inte alla använda loggan som visar att man är med i föreningen (bland annat ett bolag Bredband2)Står iallafall på listan.Tyvärr är det så.men dom är meddelade för ca 14 dagar sedan vad som kommer att hända om dom inte rättar in sig i ledet.

PS.Telia med många andra vet nog varken ut eller in hur dom ska göra!!!Fast lite förstånd borde dom ju ha.Vill dom finnas till i en framtid så är det nog bara att se till och göra vad kunderna vill.Inget rotande i folks brevlådor,eller deras hem.

JL.Växjö.20090427

2009-04-27 @ 22:06:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0